5 stappen om jouw levensdromen te gaan beleven, dankzij de 9 cirkels van je leven

Stel je eens voor dat je het leven van je dromen leidt? Dat je de regie hebt over je eigen leven? Dat je niet geleid wordt door wat anderen van je verwachten? Klinkt dat aantrekkelijk?

Zo’n zes jaar geleden zwierf ik wat rond in mijn kabbelende leven. Fijne relatie, leuke energieke kinderen, bloeiende praktijk, redelijke gezondheid, maar toch… Toch sudderde er iets. Is dit het nu? Is dit wat ik altijd al wilde worden als ik groot ben?

Nee! Mijn wake up call kwam met de ongeneeslijke ziekte van mijn moeder. Het roer ging om, ik ging uitdagingen aan op zoek naar mijn ideale leven. Een mentale, fysiek en bedrijfsmatige ommezwaai volgde. Mijn I Love Life leven is werkelijkheid en ik begeleid jou ook graag naar jouw I Love Life leven.

Zoals Yvonne, 47 jaar, schrijfster het verwoordde: ‘Ik ben blij met jouw coaching. Het heeft me niet alleen aan het denken gezet, maar ook meteen tot concrete actie gebracht!’

Speciaal voor jou heb ik een nieuw webinar ontwikkeld waarin je ontdekt hoe jij snel jouw optimale leven kunt leiden.

Je krijgt van mij de vijf stappen die ik gebruikte om zelf de regie te nemen over mijn leven.

  • Hoe ontdek je jouw levensdromen?
  • Hoe zet je je stappen met intentie?
  • Waarom is leven met plezier zo belangrijk?
  • Hoe leef je dagelijks jouw droom?
  • Wanneer vier jij jouw optimale leven?

Elke dag is nieuwjaar. Begin februari met een nieuw nieuwjaar. In mijn webinar op maandagavond 6 en dinsdagavond 7 februari onthul ik hoe jij jouw eerste vijf stappen zet in jouw eigen I Love Life leven.

Geef je snel op zodat jij 2017 werkelijk tot jouw eigen jaar maakt, jouw beste jaar ooit.

Melde je aan via onderstaande link.

Dinsdag 28 maart om 19.30 uur

Vrijdag 31 maart om 10.00 uur

Ik zie je graag bij het webinar.