Start UpBen jij:

  • iemand die moeite heeft om ideeën te structureren?
  • degene die werk én privé in balans wilt hebben?
  • iemand die kan aanpakken, maar niet meer weet waar te beginnen?
  • een ondernemer met veel werk en weinig omzet?

Heb jij geen uitzicht meer?

Na ons Start Up gesprek  weet jij waar je over 12 maanden staat!

In ons Start Up gesprek onderzoeken we waar jij over 12 maanden wilt staan, in alle facetten van je leven. Ook kijken we welke stappen je gaat ondernemen om dat daadwerkelijk te bereiken.

Dat doen we aan de hand van een aantal vragen die je van te voren ontvangt. Na ons gesprek weet jij wat je te doen staat én waar je als eerste mee begint om ook jouw doel, wens of droom te verwezenlijken.

Na betaling ontvang je een bevestiging en een mail met een link naar het vragenformulier.

Daarbij kun je zelf 3 data en tijden invullen waarop je het gesprek met Michaëla wilt laten plaatsvinden. Je afspraak wordt per mail of telefoon bevestigd.

Uiteraard worden je gegevens zorgvuldig en alleen voor het Start Up gesprek gebruikt. Het duurt een uur en vindt plaats in mijn praktijk in Castricum of per skype. Je laagdrempelige investering is: €147,00

Wat anderen over Michaëla zeggen:

Henriëtte KoksMichaëla heb ik leren kennen als een gedreven, inspirerende zakenvrouw. Daadkrachtig, to the point en ze heeft kennis van zaken. Ze neemt besluiten, toont haar leidinggevende capaciteiten. Een plezier om met haar te werken. Aan te bevelen voor een ieder die iets wil veranderen in zijn/haar bedrijf. Henriëtte Koks, lifecoach voor pubers

Aleid Bos“Ik heb Michaëla leren kennen als een doortastend iemand. Ze stelt anderen én zichzelf doelgerichte, kritische vragen.
Als je echt veranderingen wilt in je leven, is Michaëla degene die je het lef geeft om het te doen. Ze maakt je sterk in wat je wilt bereiken.”  
Aleid Bos, expertise in juridische taal.

De 5 voordelen van ons Start Up gesprek zijn:

  • Binnen een uur weet je waar je over 12 maanden staat
  • Ben je je bewust van je mogelijkheden
  • Krijg je inzicht in je grootste interne blokkade
  • Is jouw eerste stap is op weg naar jouw droom, wens of doel bekend
  • Vol energie en ga je daadwerkelijk op pad

Niets of niemand kan jou nog weerhouden je eigen I Love Life leven te leven!