Levensdromen en levenswensen

We dromen heel wat af. De achterliggende gedachte is vaak een wens naar een ‘beter’ leven.

‘Zodra ik in een Porsche rijd, ben ik gelukkig’jouw droomleven
‘Wanneer ik dat diploma haal, ben ik succesvol’
‘Met een maatje minder, word ik geaccepteerd’

Op 1 januari gaan we massaal onze dromen en doelen stellen en goede voornemens uiten. Dan gaat het echt beginnen, ons geweldige droomleven. Helaas is het voornemen vaak als vuurwerk. Prachtig, kleurig, veelbelovend en uiteenspattend.

Weer een droom verder en een illusie armer.

En ineens….

En ineens heit de klok 35, 40, 43 of 51. Statistisch heb je een derde of zelfs een helft van je leven gehad. En dan? De levensdromen, wensen en doelen van voorheen zijn veelal opgegaan in de waan van alledag.

Dan zijn de vragen: Wat wil ik werkelijk? Welke dromen heb ik nog? Welke wensen wil ik vervullen? En nog belangrijker: hoe krijg ik dat voor elkaar?

Hoe maak je jouw dromen en wensen waar?

Stel jezelf NU een belangrijke vraag:Waar sta ik nu en waar wil ik naar toe.

In mijn gratis e-boek ‘Jouw droomleven in 7  eenvoudige stappen’ leg ik je uit welke zeven stappen je altijd zet om je levensdroom, wens of doel te bereiken. Ongeacht welke levensdroom, wens of doel dat ook is.

Het grote verschil met dat je jonger was, is dat je beseft dat tijd niet meer terugkomt. Al lijk je eindeloos veel tijd te hebben, terugkijkend is jouw tijd omgevlogen.

Met mijn e-boek heb je gereedschap in handen om elke droom, wens of doel ook te bereiken.

Start meteen met het downloaden van mijn e-boek Jouw droomleven in 7 eenvoudige stappen’. Vanaf nu ga je jouw levensdromen ook werkelijk beleven.

Jouw eerste stap naar jouw I Love Life leven.