Lekker leven in een I Love Life leven

Het leven is prima in Nederland, een fantastisch land met vier seizoenen, 13 provincies, 17 miljoen inwoners en een vrijheid van hier tot ginter. En toch kunnen we zo enorm mopperen, van slechte voorzieningen tot het weer, van de buurvrouw tot de overheid, dat in de politiek poldermodel is ontstaan. Iedereen iets tevreden en ook weer niet.

Ineens was daar het besef, de veertig is gepasseerd en is dit nu het leven dat we willen leven?

Hoe wil ik de tweede helft van mijn leven beleven? Helpppp, heb ik nog tijd? Waar is mijn tijd gebleven?

Zo is I Love Life ontstaan. Omarm het leven met wat je hebt en kijk wat je nog wilt. En gelijk als tegenhanger voor gemopper en de grauwheid van het nieuws. I Love Life zoekt vooral het positieve op. Met simpele, verrassende inzichten en heel praktische tips om het leven te omarmen en de voeten droog te houden. Inspireren en stimuleren om je leven als een I Love Life leven te zien.

Inspireren via de website, social media, e-boeken, de interviews en het blog.

I Love Life draait om

  • een leven vol geluk en gezondheid
  • een leven zonder moeten
  • een leven vol liefde en mededogen
  • een fantastisch leven, doe niet gewoon, doe eens gek
  • een leven met zelfvertrouwen, acceptatie en houden van
  • een leven van loslaten en imperfectionisme
  • een leven van minimalisme en een lage voetafdruk
  • een I Love Life leven

I Love Life helpt duizenden mensen een zetje te geven naar dat leven of met een glimlach een flinke duw richting dat leven te geven.

Wil je ook een lekker leven? Super! Download het gratis e-boek ‘Lekker leven na je 40e – in 7 eenvoudige stappen’. Lekker lezen én toepassen, op naar jouw I Love Life

Wie zit er achter I Love Life

Michaëla Wierdsma is het creatieve brein achter I Love Life, zij schrijft de teksten, houdt de interviews en stuitert van allerlei ideeën. Jan Everts is de webcoach  en creatieve techneut van I Love Life.  Een samenwerking van 1 1 = oneindig. Echt top.

Even voorstellen

michaela wierdsma

Michaëla Wierdsma geboren in 1967, ja, ja, 40 ! Sinds 2003 ben ik ondernemer. Begonnen als natuurgeneeskundig therapeut en overgestapt naar life coaching bij I Love Life. Mijn motto: je kunt heel veel bereiken, zet alleen wel de eerste stap. Over onbewuste blokkades die je daarin hinderen heb ik het boek ‘Smelt die ijsberg!  geschreven.  Daarnaast interview ik ondernemers, schrijf ik voor anderen en spreek ik bij evenementen.

Ik houd van het leven. Het heeft me al zoveel gebracht. Natuurlijk heb ik mazzel met bepaalde talenten en die geef ik dan ook graag door. Op mijn eigen praktische, nuchtere manier met de nodige zelfspot. Lachen is het dagelijkse broodje leven. Ik houd van veranderen, uitproberen en spiegelen.  Interesse ligt op gebied van natuurlijke gezondheid, duurzaamheid, lezen, fietsen, gezelligheid en onze hond Gaya. Ik houd van dat hondje net als van Eric, al 29 jaar delen we lief en leed met twee kanjers van adoptiekinderen, een zoon (1993) en dochter (1998). O ja, ons gezin telt ook een paard, Cinderella. Ons huis heeft een postzegel als tuin, dus zij woont in een pension. Nog meer weten, klik dan hier.

Mensen omschrijven mij als open, eerlijk, recht door zee en dat alles met een laagje humor. Lachen is nodig!

Op de pagina referenties lees je wat anderen zeggen over mij, mijn producten en mijn service.

I Love Life is er voor jou met:

Wil je meer weten?

  • Volg I Love Life via facebook. Like de pagina, echt leuk.
  • Of volg I Love Life via twitter @MichaelaWierdsm en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

© 2016, I Love Life. Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en onderhouden door websitedienstverlening.nl ILoveLife is een geregistreerd handelsmerk.