Check nu je mailbox, nog één muisklik te gaan

Je krijgt zo een e-mail in je inbox.

Deze e-mail bevat een link waarop je moet klikken om je aanmelding te bevestigen.

Dit is een anti-spam maatregel om jouw privacy te beschermen. Zo kan een ander jou niet zomaar aanmelden.

Belangrijk dus: controleer nu je mail en klik op de link voor jouw bevestiging.

Daarna krijg je nog een bevestiging dat de inschrijving is gelukt en kom je op de pagina met de link naar het gratis e-book:

“Lekker leven na je 40ste, in 7 eenvoudige stappen”.

Alvast bedankt.

(Opmerking: ontvang je de mail niet binnen 5 minuten, check dan ook je spam-map. Soms vergissen spamfilters zich.)

LET OP GMAIL gebruikers!

Het kan het zijn dat de bevestigings e-mail door Gmail in je map “reclame” geplaatst wordt in plaats van je primaire map.
Dit kun je makkelijk (en permanent) verplaatsen (klik met je rechtermuisknop) zodat je alle tips in je primaire post ontvangt. Dit komt door een nieuw ingevoerde regel door Google.

Aanbieding

Een lekker leven na je 40e, wie wil dat niet. Door het veranderen van een gewoonte of gedrag is er veel meer haalbaar dan je in eerste instantie denkt. Het boek ‘Smelt die ijsberg!’ geeft nog meer inzichten en veel herkenbare voorbeelden uit de praktijk en mijn persoonlijke 40 leven. Stapsgewijs leer je kleine veranderingen door te voeren. Laat je verrassen door wat je dan bereikt.

Klik op de foto en ontvang het boek met 7 euro korting voor slechts € 12,95. Inclusief 5 euro verzendkosten.

Recensies:

”We veranderen vaak van baan, huis, sport, auto, partner of vrienden, maar onszelf veranderen we nooit. Veranderen is de sleutel naar een gezonder en succesvoller leven en “Smelt die ijsberg” is de meest complete en praktische handleiding die je zult vinden tussen alle managementboeken. Geen ingewikkelde theorieën, het leest makkelijk en je kunt de START & GO methode direct en stap voor stap toepassen. Een aanrader voor iedereen die zijn potentie volledig wil benutten.
Hugo Bakker, implementatiecoach en auteur van “De 101werkvormen Formule” en “Gevraagd worden”.

De auteur is via haar praktijk voor natuurgeneeswijzen ruim tien jaar geleden begonnen met mensen begeleiden naar een bewuster leven. Centraal in haar eerste boek staat hoe je je (onbewuste) angsten (uit je verleden) kunt overwinnen en hoe je je gedrag blijvend kunt veranderen om zodoende je (levens)doelen te bereiken. Het boek bestaat uit drie delen. Het inleidende deel bespreekt in vijf hoofdstukken veranderen, spiegelen, accepteren en verantwoordelijkheid. Deel twee bevat zes hoofdstukken met de kern van de door de auteur ontwikkelde START&GO-methode, en in deel drie worden toepassingen van de methode besproken op terreinen als doelen stellen, loslaten, gezondheid en relaties. De methode maakt gebruik van affirmaties, visualisaties, (schrijf)oefeningen, lichaamswerk en successen vieren. Voorbeelden uit haar praktijk en uit haar eigen leven verduidelijken de tekst. Praktisch boek voor iedereen die – als persoon of als ondernemer – op gestructureerde wijze meer greep op haar/zijn leven wil krijgen.  De boekensalon.

© 2016, I Love Life. Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en onderhouden door websitedienstverlening.nl ILoveLife is een geregistreerd handelsmerk.