Michaëla Wierdsma

Mijn naam is Michaëla Wierdsma (1967), auteur van ‘Smelt die ijsberg!, eigenaar van I Love Life en de bedenker van de START&GO-methode en de 9 cirkels van je leven.

Mental coach voor ondernemende mensen.

Ik ben gepassioneerd coach geworden om andere ondernemende mensen te helpen om richting te geven aan hun leven. Even na mijn veertigste kwam ik in mijn ‘wat-wil-ik-worden’ periode terecht. Ik had een goedlopende praktijk in natuurgeneeskunde, fijne kinderen, geweldige echtgenoot en alles wat ik maar wensen kon. En toch…. Er kriebelde wat. Is dit het nu?

Wie ben ik nu en hoe wie zou ik willen zijn? Hoe wil ik terug kijken op mijn leven.

Ik voelde me niet zo slim, onsportief, beïnvloedbaar en onzeker. De erkenning en bevestiging haalde ik buiten mijzelf. Kortom, ik voelde mij een 13 in een dozijn persoon.

Doorgaan op de oude voet of actie ondernemen?

Ik had twee keuzes: zo door gaan en me steeds minderwaardiger voelen of actie ondernemen en worden wie ik wil zijn. Het laatste dus.

Ik daagde mijzelf uit op drie gebieden: intellectueel, fysiek en mentaal.

diploma
boek schrijvenMW Alpe d'Huez

 

Ik volgde een uitdagende medische HBO-studie en behaalde hier hoge cijfers.
Ik ging 9 maanden intensief trainen en fietste daarna de Alpe d’Huez op.
Ik ontwikkelde een methode om succesvol persoonlijke veranderingen door te voeren.
Schreef daar in 8 maanden een succesvol boek over en ik deed diverse uitdagingen om mentaal de grenzen op te zoeken.
Het resultaat: ik voel ik mij geweldig, er is niets meer wat ik niet aan kan. Ik weet wie ik ben, ik haal erkenning bij mijzelf, voel me zekerder dan ooit tevoren en weet wat ik niet en wat ik wel wil.

Dankzij die uitdagingen en veranderingen ben ik een succesvolle coach geworden. Zelfverzekerder, sterker, creatiever en succesvoller met verdubbelde omzet. En dat is wat ik anderen ook gun.

Zelfbewust en succesvol ondernemen

John Kabbat

Ik leer nu andere ondernemers en ondernemende mensen wat ik heb geleerd en met succes toepas: hoe ze hun leven weer zelf richting geven, hoe de zin van het ondernemen en het doen weer terugkeert zodat ze succesvoller worden als ondernemer. Waardoor ze meer omzet gaan maken, meer plezier in hun werk hebben, inzicht hebben in hun talenten en er weer andere keuzes gemaakt kunnen worden.

Veranderen hoef je niet alleen te doen. Juist niet. Ook ik werd gecoacht op mijn verschillende uitdagingen. Hoe beter de bemanning is op je schip, hoe scherper je je koers vaart.

Jij bent de kapitein op jouw schip en ik vaar graag met je mee als loods om je doelen te bereiken.

Mijn kennis over, veranderen, mindset, doelen stellen, focus houden, leven en ondernemen deel ik via mijn gratis tips en suggesties.
Mijn omzet maak ik met de individuele coaching, workshops en als spreker op evenementen.

Wil jij die tips en suggesties ontvangen? Vul dan je e-mailadres in en ontvang gelijk 2 hoofdstukken van mijn boek ‘Smelt die ijsberg!’