I Love Life – Inspiratie

Lekker luchtig leven

De blijde boodschap

Lekker luchtig leven

“Het lijkt wel de ‘blijde boodschap’ de I Love Life site en wat je schrijft”. Het is één van de opmerkingen die ik te horen krijg als ik enthousiast over mijn nieuwste ‘kindje’ vertel.

Het Prenatal gevoel

De blijde boodschap. Mmmm, dat associeer ik met de Jehova’s getuigen aan de deur of de mooie keutel die mijn driejarige zoon destijds liet zien of het Prenatal welkom pakket bij de komst van onze kinderen. Nu dus blijkbaar ook met I Love Life.

Eigenlijk wel grappig, peins ik. Ik heb vele blijde boodschappen aangekondigd of anderen laten meebeleven. De koters met mijn man, mijn Alpe d’Huez avontuur met fietsfanaten, mijn boek met mijn uitgever Suzanna, de verbouwing met de aannemer en mijn werk met sparringpartners.

I Love Life draait om een lekker luchtig leven na je 40e. Bewustwording, blij zijn, mogelijkheden, kennis vergaren, plezier beleven, gezondheid, vriendschap, energie, afscheid, delen en liefde.

Maar om het nu de ‘blijde boodschap’ te noemen. Nee, die associatie klopt niet.

Lekker luchtig leven

Het leven leven en beleven, daar draait het om. Een een ondernemend leven. De lichte noot in het grijs van alledag. Het positieve zien, ervaren en voelen. Een voorbeeld zijn van mogelijkheden en het laten zien van je faalmomenten en dat alles met een kwinkslag. Zonder lach, zonder knipoog, zonder muziek is het leven een grijze grauwe bedoening.

I Love Life speelde al een tijdje in mijn hoofd. Het had nog geen naam, alleen een gevoel, een kind in wording, op zoek naar de juiste mensen om mij heen. En vooral op zoek naar de ‘wie ben ik dat ik dit ga vertellen’ bevestiging.

Met vallen en opstaan, verwelkomen en afscheid nemen is het nu zo ver.
I Love Life ziet het daglicht. De basis is er, er wordt wat toegevoegd, wat bijgeschaafd, in de spotlights gezet en in het dagelijks bestaan opgenomen. Zelfstandig, toevoegend met raad en daad van mensen er omheen. Het is als een kind naar volwassenheid brengen, dat doe je ook niet alleen én je komt er nooit los van.

I Love Life, van idee naar concept naar format

Met de komst van I Love Life voel ik een enorme dankbaarheid. Naar mijn man, immer ondersteunend in mijn uitdagingen. Naar mijn vriendinnen waar ik mezelf mag zijn, naar collega ondernemers die als een bron van inspiratie dienen. En natuurlijk naar Jan, mijn businessbuddy met vertrouwen in dit geweldige avontuur.

Want dat is waar I Love Life om draait: avontuur in het klein. Het leven leven en beleven.

Dus toch een blijde boodschap.

Michaëla Wierdsma

Michaëla Wierdsma

Foto gemaakt door: Sebastian Pichler

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2016, I Love Life. Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en onderhouden door websitedienstverlening.nl ILoveLife is een geregistreerd handelsmerk.