I Love Life Workshop

de 9 cirkels van je leven

Doordat je keuzes maakt is het eenvoudiger om je I Love Life Leven te bereiken en te behouden.

Regelmatig spreek ik mensen die zich afvragen ‘is dit het nou?‘ in het leven. En ze zijn niet de enigen. Wie kent het niet:

 • dobberen in het leven
 • geen idee meer hebben welke richting je op wilt gaan
 • gevoel tijd tekort hebben
 • je dromen onmogelijk achten
 • moeite hebben met keuzes maken

Het is zo herkenbaar dat het onmogelijk lijkt om er wat aan te doen. Je blijft in een impasse van alledag zitten en daar hoef je echt geen ‘slecht’ of ‘naar’ leven voor te leiden. Absoluut niet. De vraag die er onbewust heerst is dan ook:

Wat wil ik worden als ik groot ben?

De workshop ‘De 9 cirkels van je leven’ gaat om hoe je die impasse kunt doorbreken.

I Love Life workshop

In de workshop ga je:

 • jouw cirkels van het leven bepalen
 • werken aan je mindset
 • leren hoe je keuzes maakt
 • aan de slag met je eerste droom, wens of doel op weg naar jouw I Love Life Leven

Weten wat je 9 cirkels van je leven zijn is de start van je nieuwe leven.

Doordat je keuzes maakt kun je je dromen, wensen en doelen verwezenlijken. Ongeacht of je nu een werk of privédoel wenst, op het moment dat je de wens uitspreekt weet je waarvoor je op weg gaat.

Mijn eigen ervaring

Zelf was ik het schoolvoorbeeld van lekker dobberen in mijn leven. Huisje, boompje, beestje en iedereen tevreden behalve ikzelf. Na mijn 40e begon het echt te kriebelen. De kinderen op de rails, eigen praktijk gestart, verbouwingen gedaan en nu. Wat wil ik nu eigenlijk met mijn leven? Het roer ging om. Ik ging keuzes maken en ik ging doelen stellen. Studeren, een fysieke uitdaging, mijn eerste boek schrijven en publiceren en leren ondernemen. Met als resultaat: een I Love Life Leven met nieuwe onderneming, ontdekte talenten en een enorme energie en drive om mijn dromen en doelen te bereiken.

Houvast én inspiratie

Het gaat niet zonder slag of stoot. Bij tegenslag of tegenwind ga ik altijd terug naar de 9 cirkels van mijn leven. Mijn houvast én mijn inspiratie.

Wil jij dat ook? Leven in jouw I Love Life Leven? Kom dan naar de workshop en maak kennis met De 9 cirkels van je leven.

Tijd, locatie, kosten

Datum: donderdag 6 oktober 2016
Locatie: Castricum

Tijd: 19.30 – 22.00 uur (inloop 19.15 uur)

De kosten voor deze workshopavond  zijn 27 euro per persoon.
Dat is inclusief:

 • schrijfmateriaal
 • koffie of thee
 • het boek Smelt die ijsberg! twv € 19,95

Marjo zei na afloop van de workshop: ‘Een inspirerende workshop die ervoor zorgt dat je verder komt, omdat je leert hoe je naar je leven nu kunt kijken om te weten waar je naar toe wilt gaan.’

Je kunt je inschrijven via onderstaande link: