Tarieven

De tarieven zijn gebaseerd op 2 personen per nacht. Vanaf twee nachten kun je boeken. Kom je alleen dan wordt er 5 euro per nacht in mindering gebracht.

Bedrijven en zakelijke gasten: op aanvraag

Overnachtingen voor 1 nacht: op aanvraag.

Weekdagen (zondag – donderdag): € 65,00 per nacht
Weekend (vrijdag en zaterdag) inclusief Lazy Sunday = uitchecken tot 13.00 uur: € 75,00 per nacht
Schoolvakanties alle dagen: € 75,00 per nacht

Kind tot 1 jaar gratis.
Kind tot 4 jaar (kampeerbed 120 cm) € 15,00 per nacht.

Eenmalige verplichte eindschoonmaak: € 35,00

Neem jezelf dekbedovertrekken, keukenlinnen en badhanddoeken mee, dan verminderd de prijs met € 5,00 per persoon per boeking.

De boekingsvoorwaarden van Bed and Breakfast I Love Life zijn van toepassing.

Een reis-en annuleringsverzekering is nooit bij de prijs inbegrepen.

Ontbijt

Wil je een royaal ontbijt die klaargezet wordt in de studio? Dan komt daar een meerprijs van € 10,00 per persoon per nacht bij. Op verzoek is het ontbijt plantaardig, glutenvrij en/of lactose vrij. Het ontbijt is zelfbediening in de studio. De koelkast is dan gevuld met melk, yoghurt, (sinaas)appelsap, eieren, twee soorten kaas en verschillend hartig en zoet broodbeleg. Er is keuze uit 3 soorten brood, beschuit, rijstwafels en crackers. Het brood wordt elke avond vers gebracht of er zijn afbakbroodjes. Het kan ook geserveerd worden, dit moet vooraf bij de boeking gemeld worden. Wanneer je een ontbijt erbij besteld, is het voor de hele periode van je verblijf.

De tarieven zijn geldig vanaf 1 oktober 2017 en zijn inclusief: gas/water/electra/wifi/bed/bad-en keukenlinnen, toeristenbelasting en btw. Voor de jongste gast is een kinderstoel, campingbed en speelgoed. Daarnaast zijn er vele extra’s zoals koffie/thee/suiker/melkpoeder en de basis keukenkruiden.

Extra

Er zijn een aantal gratis extra’s in bruikleen:

  • grote strandlakens, tenzij je zelf handdoeken meeneemt
  • koelbox met koelelementen
  • picknick mand
  • stationsfiets
  • yoga/gymmat

Tegen vergoeding:

  • indien aanwezig, elektrische fiets € 15,00 per dag

De studio is telefonisch te boeken op telefoonnummer 0655854881 of via de e-mail michaela@ilovelife.nl. Dit nummer en mailadres is uiteraard ook voor vrijblijvende informatie.