Tarieven

De tarieven zijn gebaseerd op 2 personen per nacht. Vanaf twee nachten kun je boeken. Kom je alleen dan wordt er 5 euro per nacht in mindering gebracht.

Bedrijven en zakelijke gasten: op aanvraag

Overnachtingen voor 1 nacht is op aanvraag en alleen kort voor de gewenste datum te boeken.

Bij alle boekingen wordt een eindschoonmaak van € 40,00 berekend.

De tarieven per nacht zijn wisselend. Dat hangt af van de periode dat je wilt boeken. Onderaan de pagina van gastenverblijf I Love Life staat een boekingskalender.

Kind tot 1 jaar gratis.
Kind tot 4 jaar (kampeerbed 120 cm) € 15,00 per nacht.

Neem jezelf dekbedovertrekken, keukenlinnen en badhanddoeken mee, dan verminderd de prijs met € 5,00 per persoon per boeking.

De boekingsvoorwaarden van Gastenverblijf I Love Life zijn van toepassing.

Een reis-en annuleringsverzekering is nooit bij de prijs inbegrepen.

Bij boekingen vanaf 8 nachten 10% korting.
Regelmatig zijn er aanbiedingen.

Ontbijt

Op verzoek kan een ontbijt geregeld worden. Dat kan alleen als wij er zelf zijn. Een ontbijt kost € 15,00 per persoon per nacht. Op verzoek is het ontbijt plantaardig, glutenvrij en/of lactose vrij. Het ontbijt is zelfbediening, thee/koffie is al aanwezig in uw appartement. Over de inhoud van ontbijt wordt overlegd om voedselverspilling te voorkomen. Wanneer je een ontbijt erbij besteld, is het voor de hele periode van je verblijf.

De tarieven zijn geldig vanaf 1 januari 2019 en zijn inclusief: gas/water/electra/wifi/bed/bad-en keukenlinnen, toeristenbelasting en btw. Voor de jongste gast is een kinderstoel en campingbed. Daarnaast zijn er vele extra’s zoals de eerste behoefte bij aankomst aan koffie/thee/suiker/melkpoeder en de basis keukenkruiden.

Extra

Er zijn een aantal gratis extra’s in bruikleen:

  • koeltasje met koelelement
  • spelletjes
  • fietskaarten in bruikleen

Tegen vergoeding:

  • grote strandlakens van 100×200 cm, € 2,50 euro per stuk
  • 24 versnellingen damesfiets 9,00 per dag of 15,00 voor 2 dagen
  • damesfiets zonder versnellingen 7 euro per dag of 12,50 voor 2 dagen

De studio is telefonisch te boeken op telefoonnummer 0655854881 of via de e-mail michaela@ilovelife.nl. Dit nummer en mailadres is uiteraard ook voor vrijblijvende informatie.