I Love Life – Inspiratie

De mindset van een topsporter

Erik Hulzebosch: willen is prioriteit nummer 1!

Topsporter, zanger en ondernemer Erik Hulzebosch heeft zich een levensvisie eigen gemaakt die leidt naar succes. En dat is: willen.

Het werkelijk willen bereiken van de top, maakt dat Erik op 46-jarige leeftijd al kan terugkijken op een geslaagde carrière en volmondig kan zeggen: ‘I Love Life’.

In de podcast verteld hij met zijn karakteristieke stem hoe hij, met vallen en opstaan, van verliezen winnen heeft gemaakt. Hij onthuld daarbij zijn geheim van:

‘Dat wat mij zo enorm gelukkig maakt, daar wil ik zijn’

Deze en meer mooie uitspraken kun je beluisteren in onderstaande podcast.


itunes podbean

Op jouw prioriteit!

Michaëla Wierdsma

PS: wil jij ook leren jouw prioriteiten te stellen? Kom naar het Start Up Café van I Love Life, elke 3e vrijdag van de maand. 

2 Responses to “Erik Hulzebosch: willen is prioriteit nummer 1!”

 1. Jacqueline Moleman

  Wat een heerlijke nuchtere ondernemersadviezen van Erik! Ondernemen is topsport. Het gaat om het ontspannen meedoen, het beleven, vallen, opstaan, goed voorbereid zijn, zorgeloos zijn. Marketing doen en gewoon lekker jezelf zijn. Beetje geluk ook. Talent of doorzettingsvermogen of risico nemen of willen winnen? Doe het goed of doe het niet. Trek je niets aan van wat anderen over je zeggen. Ken jezelf. Leven en laten leven. Geniet van wat er is en waar je interesse ligt. Helemaal mee eens! Gaaf interview Michaela, dankjewel!

  Beantwoorden
  • Michaëla Wierdsma

   Dank je wel voor compliment Jacqueline. Erik ik is een ondernemer pur sang die zijn sterke en minder sterke kanten kent. Hoe beter je jezelf kent, wilt kennen, hoe mooier het resultaat is van je inspanningen.
   Erik is er een mooi voorbeeld van en lekker nuchter. Ik hou er van!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2016, I Love Life. Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en onderhouden door websitedienstverlening.nl ILoveLife is een geregistreerd handelsmerk.