I Love Life – Inspiratie

Eenheid in je leven

Is jouw leven een eenheid?

Een eenheid is een geheel, met kenmerkende of karakteristieke eigenschappen.

Dat klinkt algemeen en ook best vaag. Tot je het gaat uitdiepen.

Bij I Love Life gebruiken we Eenheid als de 8e cirkel. De cirkel die staat voor tijd (uur/minuut), geld (euro/dollar) of energie (positief/negatief, gevoel).

De 9 cirkels van je leven kun je op verschillende manieren invullen: per eenheid of door elkaar. Het is zelfs zo dat deze 3 eenheden door elkaar kunnen lopen en een drie-eenheid vormen op twee manieren. 1 wat je erin stopt en 2 wat je eruit haalt. Klinkt ingewikkeld maar is eenvoudig.

Voorbeeld

  1. Afgelopen weken heb ik heel veel tijd, geld en energie gestopt in het samenvoegen van twee websites. Er is nu een geheel ontstaan met als gevolg:
  2. Het levert ook tijd, geld en energie op. Tenslotte wordt met deze inspanning de zichtbaarheid van I Love Life duidelijker.

In de video bij dit blog licht ik het nog eens toe. https://youtu.be/7BJ-FmTBzh0 Daar noem ik de eerste drie-eenheid de drietand van de duivel en de tweede de drietand van Neptunus.

Eenheid in 9 cirkels

Eenheid vind je dus in alle 9 cirkels van je leven. In relaties is eenheid vooral een balans vinden tussen geven en ontvangen. In gezondheid is het een evenwicht vinden tussen te veel en te weinig. En zo kan je het in iedere cirkel toepassen.

Carina kwam naar mij toe: “Ik krijg mijn partner niet mee in mijn plannen voor mijn onderneming”. De eenheid tijd, geld en energie maar ook vertrouwen speelde mee in haar cirkel relatie en werk. Door het inzicht dat Carina in haar eigen 9 cirkels kreeg qua tijd, geld en energie, kon ze begrip opbrengen voor de weerstand van haar partner. De verhouding in de hoeveelheid werk tegenover de hoeveelheid geld die ze ervoor kreeg was zoek. En dat bleek de grootste weerstand bij haar partner op te roepen. De aanpak bij het coaching traject werd duidelijk.

Challenge

Wil jij je dromen, doelen of wensen bereiken dan moet je er wat voor doen. Een goed begin is de 7 daagse Challenge: Op weg naar jouw I Love Life leven. In de challenge van 21 november gaan we aan de slag met de 9 cirkels van jouw leven om te kijken waar je NU staat en waar je naar toe wilt.

Jeanette schreef over de challenge: Deze challenge was voor mij dé boost om mezelf even een duwtje in de goede richting te geven en stapsgewijs na te denken over wat ik eigenlijk nog wil doen in mijn leven. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven en een nieuw stukje bewustwording gebracht. Ik ga met nieuwe energie mijn levenspad vervolgen.

Doe ook mee 21 november, aanmelden kan via deze link.

Gelijk aan de slag met jouw 9 cirkels

Wil je gelijk aan de slag met jouw 9 cirkels, meld je dan aan voor een van de twee gratis Start Up gesprekken die ik in de maand november nog geef.

Na dat gesprek weet jij waar jij over 12 maanden staat én wat jouw eerste stap is op weg naar jouw droom, doel of wens.

Op jouw eenheid in je leven!

Michaëla Wierdsma

Michaëla Wierdsma

NB: I Love Life On Tour

I Love Life inspireert om de grootste potentie uit je leven te halen. Dat doe ik door het land in te gaan en dit verhaal te vertellen. Ben jij, of ken je iemand die, op zoek is naar een inspirerende enthousiaste spreker; warm, betrokken en verrassend? Neem dan contact met mij op via michaela@ilovelife.nl of bel 0655854881.

Foto: Levi Xu

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2016, I Love Life. Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en onderhouden door websitedienstverlening.nl ILoveLife is een geregistreerd handelsmerk.