Zoek jij richting in je werk en leven, en vraag je je af wat je volgende stap is?

Dan  zit je hier goed.

Je hebt een fijne baan, je leven gaat zijn gangetje en toch …… Wat wil je nu eigenlijk met je carrière, je leven,  je toekomst.? Er schort iets en je weet niet wat.

Richting in je ondeneming

 • de uitdaging in je werk is weg
 • je twijfelt over de volgende stap in je werk
 • je hebt geen balans meer tussen werk en privé is
 • je staat voor een keuze, voor jezelf beginnen of een andere baan zoeken
 • je dobbert rond en zoekt hulp
 • je vraagt je af wat je wilt worden als je ‘groot’ bent
 • je hebt moeite om overzicht over je leven te krijgen

Herken je bovenstaande? Dan is het tijd dat je je leven op een rijtje zet zodat je overzicht krijgt en de keuzes die je kunt maken helder worden.

Vind in het Kompas traject richting in je werk en leven.

Aan de hand van een vragenlijst hebben we samen een inspirerend gesprek van 4 persoonlijke coaching- en advies sessies waarin we intensief jouw werk,  levensstappen, ervaringen, talenten en successen bespreken. We verdiepen ons in je belangrijkste persoonlijke kwaliteiten, zodat jij weet wat je werkelijk wilt.

We zoeken naar de persoonlijke blokkade die je verhindert te doen wat je werkelijk wilt en we gaan naar de kern om deze blokkade op te lossen.

Vervolgens werken we het plan de campagne uit waarin je mindset, het stellen van je doelen, het plannen en de uitwerking naar voren komt.  Na afloop van elk gesprek ontvang je implementatie opdrachten of oefeningen om verder aan de slag te gaan. Daarnaast ontvang je diverse e-books met informatie, adviezen en oefeningen.

Voor wie?Kompas traject

Het is bedoelt voor mensen die twijfelen over waar ze nu staan en helderheid willen krijgen. Voor zowel managers als ondernemers.

Het zijn mensen met een ondernemend karakter en die leergierig zijn met een open mind. Zij willen tijd en energie investeren om duidelijkheid te krijgen in waar ze nu staan en zijn bereid om naast de gesprekken ook aan de slag te gaan.

Mijn klanten vertelden mij:
“Het Kompas traject gaf mij inzicht in waar mijn talent ligt en hoe ik deze kan aanwenden om meer succes en plezier in mijn werk te hebben. Daardoor kon ik mijn eigen doel bepalen en wist ik waar ik naar toe wilde.”

“Ik was zoekende, wat wil ik nu eigenlijk. Via via kwam ik bij Michaëla terecht. Ik wilde vooral iemand die mij een spiegel voorhield en in het Kompas traject kreeg ik dat. Ik weet niet alleen wat mijn talenten zijn, maar vooral ook hoe ik die in kan zetten. Het heeft bepaald dat ik nu op mijn kompas vaar en niet die van een ander. Heerlijk!”

Wat levert het op?

 • Je ontwikkelt een focus om je zakelijke en persoonlijke doelstellingen te bereiken.
 • Je weet wat jouw unieke toegevoegde waarde is en welk werk bij jou past.
 • Je leert om doelen te stellen.
 • Je leert hoe je deze doelen kunt behalen.
 • Je leert je grootste blokkade te overwinnen.

Dit traject geeft je waardevolle inzichten op, om richting in je werk en leven te bepalen. Je leert doen waarvoor jij gemaakt bent.

Wat krijg je met het Kompas traject?

 • 4 gesprekken van 2 uur, één van de gesprekken is langer, zo’n 3 uur
 • eigen tempo bepalen, binnen 12 maanden afgerond
 • na elk gesprek op maat gemaakte implementaties
 • diverse e-books met adviezen, informatie en oefeningen, afhankelijk van de fase van het traject
 • het boek ‘Smelt die ijsberg!’

De Kompas gesprekken zijn bij Tijd & Ruimte, centrum voor verandering, Tijm 2a in Castricum en via skype.

Niels vertelde: “Het Kompas traject bleek niet alleen te werken voor de keuzes die ik maak in mijn werk, maar ook privé. Ook hierin bepaal ik nu zelf de richting en laat mij minder (af)leiden door anderen. Elk jaar kijk ik nu terug naar afgelopen jaar aan de hand van de implementaties en bepaal ik wederom mijn richting voor de toekomst. Michaëla leerde mij bewuster te worden van de besluiten die ik neem. Ik voel me senang en ervaar elke dag successen.”

Vraag je je af of dit ook voor jou kan werken?
Meld je aan voor het Start Up gesprek. De kosten van dit gesprek van 60 minuten zijn € 147,00 excl. btw,  we zoomen in op jouw situatie en kijken of het Kompas traject bij jou past. Je ontvangt gelijk de eerste tips ter implementatie.

Na afloop van het Start Up gesprek:

 • heb je inzicht in waar je nu staat
 • weet je of het Kompas traject geschikt is voor jou
 • ontvang je de eerste op maat gemaakt implementatie om alvast aan de slag te gaan.

Door wie?

HeLinkedin foto uitgesneden 141126 groott Start Up Gesprek en het Kompas traject worden door Michaëla uitgevoerd. Klanten zeggen over haar:

“Michaëla is bevlogen, dringt je niks op en staat zelf stevig met beide benen op de grond. Ze behandelt je respectvol, is praktisch in haar aanpak en totaal niet belerend.”

“Michaela is een zeer bevlogen en ervaren coach die ook uit eigen ervaring kan spreken. Hierdoor ontstaat er een gelijkwaardig gevoel van her- en erkenning, wat voor mij heel belangrijk is in het verander proces, je gezien voelen. Ze is nuchter, aards en tegelijkertijd ziet, voelt en weet ze dieper liggende verbanden te leggen die ze verbindt met het dagelijks leven in het praktische NU.”

© 2016, I Love Life. Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en onderhouden door websitedienstverlening.nl ILoveLife is een geregistreerd handelsmerk.