Dank je wel voor je aanmelding voor de mail cyclus

Zichtbaar in Ondernemen

Super dat je je hebt ingeschreven in voor de mailing cyclus over ondernemen en zichtbaarheid.

Je ontvangt vier weken lang vijf keer een mail met daarin een blog of een vlog vol tips, ideeën en inspiratie over zichtbaarheid én ondernemen.
De cyclus is 5 dagen achtereen een mail, daarna 2 dagen rust. Rust is namelijk ook nodig om zichtbaar te zijn! Daarover in een van de blogs meer.

In de besloten facebookgroep vindt interactie plaats. Daar komen de verschillende onderwerpen aan bod. Laat je ook daar inspireren. Doe mee en meld je gelijk aan.

Aanbieding

Een lekker leven na je 40e, wie wil dat niet. Door het veranderen van een gewoonte of gedrag is er veel meer haalbaar dan je in eerste instantie denkt. Het boek 'Smelt die ijsberg!' geeft nog meer inzichten en veel herkenbare voorbeelden uit de praktijk en mijn persoonlijke 40 leven. Stapsgewijs leer je kleine veranderingen door te voeren. Laat je verrassen door wat je dan bereikt.

Klik op de foto en ontvang het boek met 7 euro korting voor slechts € 12,95. Inclusief 5 euro verzendkosten.

Recensies:

”We veranderen vaak van baan, huis, sport, auto, partner of vrienden, maar onszelf veranderen we nooit. Veranderen is de sleutel naar een gezonder en succesvoller leven en “Smelt die ijsberg” is de meest complete en praktische handleiding die je zult vinden tussen alle managementboeken. Geen ingewikkelde theorieën, het leest makkelijk en je kunt de START & GO methode direct en stap voor stap toepassen. Een aanrader voor iedereen die zijn potentie volledig wil benutten.
Hugo Bakker, implementatiecoach en auteur van “De 101werkvormen Formule” en “Gevraagd worden”.

De auteur is via haar praktijk voor natuurgeneeswijzen ruim tien jaar geleden begonnen met mensen begeleiden naar een bewuster leven. Centraal in haar eerste boek staat hoe je je (onbewuste) angsten (uit je verleden) kunt overwinnen en hoe je je gedrag blijvend kunt veranderen om zodoende je (levens)doelen te bereiken. Het boek bestaat uit drie delen. Het inleidende deel bespreekt in vijf hoofdstukken veranderen, spiegelen, accepteren en verantwoordelijkheid. Deel twee bevat zes hoofdstukken met de kern van de door de auteur ontwikkelde START&GO-methode, en in deel drie worden toepassingen van de methode besproken op terreinen als doelen stellen, loslaten, gezondheid en relaties. De methode maakt gebruik van affirmaties, visualisaties, (schrijf)oefeningen, lichaamswerk en successen vieren. Voorbeelden uit haar praktijk en uit haar eigen leven verduidelijken de tekst. Praktisch boek voor iedereen die – als persoon of als ondernemer – op gestructureerde wijze meer greep op haar/zijn leven wil krijgen.  De boekensalon.

© 2016, I Love Life. Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en onderhouden door websitedienstverlening.nl ILoveLife is een geregistreerd handelsmerk.