Dank je wel voor je belangstelling voor het e-boek

Klik op het onderstaande plaatje en je kunt jouw e-boek ‘Elke Dag Geluk‘ downloaden.

Veel plezier ermee en ik zie je hier graag terug op de I Love Life site voor veel meer inspiratie voor jouw I Love Life!

Michaëla Wierdsma

 

 

 

Michaëla Wierdsma

Klik op de foto hiernaast en ontvang direct het e-boek. Lees hier wat anderen over het ebook hebben gezegd of laat je eigen reactie achter.

Like de I Love Life facebook pagina door op de button te klikken, en blijf op de hoogte van alle tips en ideeën om Meer Geluk te ervaren. Alvast bedankt voor jouw like. Daarmee groeit I Love Life en kunnen we nog meer mensen blij maken om meer geluk te ervaren.

 

Aanbieding

Door Elke Dag Geluk te ervaren ontdek je dat je een paar kleine gewoontes verandert. Met het e-boek Elke Dag Geluk zul je dat ervaren.

Lukt het je niet om Elke Dag Geluk te ervaren, dan heb je wellicht een onbewuste blokkade. Mijn boek  'Smelt die ijsberg! Los jouw onbewuste blokkades op met de START&GO-methode', biedt je inzichten en inspiratie om regisseur te worden van je eigen leven.

Stapsgewijs leer je kleine veranderingen door te voeren en smelt jij je eigen ijsberg.

Klik op de foto en ontvang het boek met 7 euro korting voor slechts € 12,95. Inclusief 5 euro verzendkosten.

Recensies:

”We veranderen vaak van baan, huis, sport, auto, partner of vrienden, maar onszelf veranderen we nooit. Veranderen is de sleutel naar een gezonder en succesvoller leven en “Smelt die ijsberg” is de meest complete en praktische handleiding die je zult vinden tussen alle managementboeken. Geen ingewikkelde theorieën, het leest makkelijk en je kunt de START & GO methode direct en stap voor stap toepassen. Een aanrader voor iedereen die zijn potentie volledig wil benutten.
Hugo Bakker, implementatiecoach en auteur van “De 101werkvormen Formule” en “Gevraagd worden”.

De auteur is via haar praktijk voor natuurgeneeswijzen ruim tien jaar geleden begonnen met mensen begeleiden naar een bewuster leven. Centraal in haar eerste boek staat hoe je je (onbewuste) angsten (uit je verleden) kunt overwinnen en hoe je je gedrag blijvend kunt veranderen om zodoende je (levens)doelen te bereiken. Het boek bestaat uit drie delen. Het inleidende deel bespreekt in vijf hoofdstukken veranderen, spiegelen, accepteren en verantwoordelijkheid. Deel twee bevat zes hoofdstukken met de kern van de door de auteur ontwikkelde START&GO-methode, en in deel drie worden toepassingen van de methode besproken op terreinen als doelen stellen, loslaten, gezondheid en relaties. De methode maakt gebruik van affirmaties, visualisaties, (schrijf)oefeningen, lichaamswerk en successen vieren. Voorbeelden uit haar praktijk en uit haar eigen leven verduidelijken de tekst. Praktisch boek voor iedereen die – als persoon of als ondernemer – op gestructureerde wijze meer greep op haar/zijn leven wil krijgen.  De boekensalon.

© 2016, I Love Life. Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en onderhouden door websitedienstverlening.nl ILoveLife is een geregistreerd handelsmerk.