Dank je wel voor je aanmelding voor de pilot training

I Love Life – Hét Fundament

Super dat je je hebt ingeschreven in voor de pilot training I Love Life – Hét Fundament.

Online zijn de groepstraining en de interactie met elkaar via facebook.
Offline zijn de 2 x 30 minuten individuele coaching. Die gaat via skype of facetime.  Bij de start van de training ontvang je een bericht met data waarin je voor deze coaching kunt aanmelden.

Ook ontvang je mails met het e-boek en daarbij het werkboek. De training is intensief, maak dan ook elke dag tijd om actief de training te volgen.

Vrijdag 13 april om 19.30 uur gaan we starten met een online groepstraining in de besloten facebook groep. De training begint om 19.30 uur.

Dinsdag 24 april om 19.30 uur is de tweede online groepstraining.

Noteer dit vast in je agenda. Het meest effectief is als je er dan ook bij bent. De interactie helpt je verder te komen. Kun je onverhoopt niet dan kun je het later in de besloten facebookgroep zien.

In de besloten facebookgroep vindt dagelijks interactie plaats. Daar komen de verschillende onderwerpen aan bod en vind je extra inspiratie zodat je aan het einde van de training jouw stappen hebt gezet in jouw I Love Life. Meld je gelijk aan doe mee!

Aanbieding

Door 4 weken intensief aan de slag te gaan met jouw fundament,  ontdek je dat met dat er legio mogelijkheden zijn om én jouw I Love Life te ervaren zonder grote veranderingen.

De grootste triggers zijn de onbewuste blokkades, zoals perfectionisme, uitstelgedrag, onzekerheid of angst. Mijn boek  'Smelt die ijsberg! Los jouw onbewuste blokkades op met de START&GO-methode', biedt je inzichten en inspiratie om regisseur te worden van je eigen leven.

Stapsgewijs leer je kleine veranderingen door te voeren en smelt jij je eigen ijsberg. Als deelnemer van deze training ontvang je het met een persoonlijke boodschap met korting in je brievenbus.
In verband met de hoge kosten is het verzenden naar België niet gratis.

Klik op de foto en ontvang het boek met 7 euro korting voor slechts € 12,95. Inclusief 5 euro verzendkosten.

Recensies:

”We veranderen vaak van baan, huis, sport, auto, partner of vrienden, maar onszelf veranderen we nooit. Veranderen is de sleutel naar een gezonder en succesvoller leven en “Smelt die ijsberg” is de meest complete en praktische handleiding die je zult vinden tussen alle managementboeken. Geen ingewikkelde theorieën, het leest makkelijk en je kunt de START & GO methode direct en stap voor stap toepassen. Een aanrader voor iedereen die zijn potentie volledig wil benutten.
Hugo Bakker, ondernemer, coach en auteur van 'De 101werkvormen Formule', 'Gevraagd worden' en '50 exerttips online ondernemen'

De auteur is via haar praktijk voor natuurgeneeswijzen ruim tien jaar geleden begonnen met mensen begeleiden naar een bewuster leven. Centraal in haar eerste boek staat hoe je je (onbewuste) angsten (uit je verleden) kunt overwinnen en hoe je je gedrag blijvend kunt veranderen om zodoende je (levens)doelen te bereiken. Het boek bestaat uit drie delen. Het inleidende deel bespreekt in vijf hoofdstukken veranderen, spiegelen, accepteren en verantwoordelijkheid. Deel twee bevat zes hoofdstukken met de kern van de door de auteur ontwikkelde START&GO-methode, en in deel drie worden toepassingen van de methode besproken op terreinen als doelen stellen, loslaten, gezondheid en relaties. De methode maakt gebruik van affirmaties, visualisaties, (schrijf)oefeningen, lichaamswerk en successen vieren. Voorbeelden uit haar praktijk en uit haar eigen leven verduidelijken de tekst. Praktisch boek voor iedereen die – als persoon of als ondernemer – op gestructureerde wijze meer greep op haar/zijn leven wil krijgen.  De boekensalon.

© 2016, I Love Life. Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en onderhouden door websitedienstverlening.nl ILoveLife is een geregistreerd handelsmerk.