Wat superfijn dat je mijn twee hoofdstukken van Smelt die ijsberg! gaat lezen.

Je vindt je binnen een paar minuten in je mailbox.

Je kunt direct aan de slag met de oefeningen uit het boek.

Er is een e-mail naar je gestuurd om je aanvraag te bevestigen. In de e-mail staat een link waar je op moet klikken, dan kom je op de download pagina. Ook sta je gelijk op de lijst om mijn wekelijkse artikel te ontvangen.

Deze e-mail zou je binnen een paar minuten moeten ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, stuur dan een mail naar: michaela@ilovelife.nl

Check ook of de e-mail van info@ilovelife.nl niet in je spambox is terechtgekomen, want dan mis je mijn waardevolle informatie.

Omdat ik heel graag wil dat jij je dromen waarmaakt, geef ik je meteen ter introductie een eenmalige aanbieding:

Let op: Deze pagina krijg je maar één keer te zien!

cover_ijsberg_HR

In mijn boek ‘Smelt die ijsberg! Los jouw onbewuste blokkades op met de START&GO-methode’ ontdek je hoe de sleutel tot ware verandering ligt verankerd in je lijf. Door je lichaam bij het veranderproces te betrekken, lukt het je om de weg in te zetten naar jouw doel.

Wil jij inzichten en inspiratie om regisseur te worden van je eigen leven als ondernemer, als professional, als leider, kortom: als mens?

‘Veranderen is de sleutel naar een gezonder en succesvoller leven en Smelt die ijsberg! is de meest complete en praktische handleiding die je zult vinden tussen alle managementboeken’. Hugo Bakker, passiefinkomen online en auteur.
Je kunt het boek alleen nu aanschaffen voor € 12,95, (inclusief € 5,00 verzendkosten). De normale prijs bedraagt € 19,95.

Veel leesplezier, op naar jouw I Love Life leven!

Michaëla Wierdsma

 

 

 

Michaëla Wierdsma

© 2016, I Love Life. Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en onderhouden door websitedienstverlening.nl ILoveLife is een geregistreerd handelsmerk.