Leef het leven waar jij van droomt!9 cirkels

Ik daag je uit je dromen waar te maken!

Ken jij het gevoel:

 • Opgejaagd worden in je werk of je gezin?
 • Moeite hebben met keuzes te maken?
 • Een onbalans te ervaren tussen werk en privé?
 • Van ‘dat doe ik later nog een keer’ en dat ‘later’ komt er maar niet van?
 • Van eeuwig tijdtekort?

Flashback

Zo herkenbaar! Mijn leven kabbelde voort. De tijd vloog voorbij. En ineens realiseerde ik me dat dit niet was wat ik me van mijn leven had  voorgesteld. Wat ik toen heb gedaan? Ik heb mijn 9 levenscirkels in kaart gebracht en de volgende grote stappen gezet

 • Een HBO Medische opleiding afgerond
 • Mijn boek ‘Smelt die ijsberg!’ geschreven
 • De Alpe d’Huez gefietst
 • Mijn coachingspraktijk I Love Life begonnen

Zo dan! Was het moeilijk? Het kon niet anders. Was het gaaf? Bijzonder! Het goede nieuws: jij kunt het ook!

Eigenlijk weet je wel:

 • Wat goed is voor je, maar je doet het niet. Gedragsveranderingen kosten namelijk tijd, aandacht en energie.
 • Dat verlangen alleen niet voldoende is om veranderingen te realiseren. Slechts 20% van de mensen houdt een goed voornemen langer dan twee jaar vol.
 • Dat 5% van ons gedrag bewust en gepland tot stand komt. 95% is onbewust en automatisch, dus gewoontegedrag. Dat laatste veranderen is hardnekkig.
 • Dat elke verandering begint bij jezelf. Jij bent de enige die verantwoordelijk is voor je eigen gedrag en dus ook voor het veranderen ervan.
 • Dikwijls is er eerst een pijnlijke confrontatie nodig met de werkelijkheid voordat je écht gaan veranderen.

Dus is het NU jouw tijd om zelf het heft in handen te nemen!

9 cirkelsKies voor jouw I Love Life leven

Een I Love Life leven is heel persoonlijk. Het is helemaal aan jou hoe jij vindt dat jouw I Love Life leven eruit zou moeten zien.

Het gaat over alle activiteiten in je leven, ondergebracht in de  9 cirkels van je leven. 

Neem deel aan mijn online I Love Life programma  ‘De 9 cirkels van je leven’. Een jaar lang heb je toegang tot mijn programma waarin je jouw eigen cirkels optimaal inricht. Waarin je je levensdromen, wensen en doelen benoemt, ontdekt waar je nu staat én hoe je een plan maakt om ze ook daadwerkelijk te realiseren. Het programma zit boordevol met fun oefeningen en is samengevat in een praktisch werkboek. Binnen acht weken weet jij precies welke stappen jij gaat zetten naar jouw I Love Life leven.


Online programma

8 weken, 3 mails per week

13 online video's

Pdf werkboek

4 extra werkbladen

- inkomsten / uitgaven

- Klussenlijst

- Tijdsbesteding per dag

- Fit achter de PC

9 cirkels groepsdag 

Besloten facebookgroep    

2 webinars    

Afsluitend webinar    

2 extra groepsdagen:

-na 4 weken
         -afsluitende dag 

E-boek Smelt die ijsberg!   

Boek Smelt die ijsberg!

1 uur live coaching via skype of in Castricum    

2 x 15 min. coaching tijdens 2 groepsdagen

Investering (incl. BTW)

Ja, ik doe het graag zelf 

Bonus:

397,--

Ja, ik wil graag in de groep 

Bonus:

797,--

Ja, Ik ga voor het VIP programma 

Bonus:

1497,--


Wat is er voor mij mogelijk en hoe ga ik dat bereiken?

 • Wil jij – nu echt – je eigen tijd indelen?
 • Wil jij – nu echt – zelf de keuzes maken in je leven?
 • Wil jij – nu echt – het leven leiden waar je van droomt?
 • Wil jij – nu echt – jouw I Love Life leven kennen en ervaren?
 • Wil jij – nu echt – dat ik mijn I love Life geheimen met je deel?

 Tijd voor actie!

 • Wil jij zelf de keuzes makenin je leven?
 • Wil jij het leven leidenwaar je van droomt?
 • Wil jij jouw I Love Life leven kennen en ervaren?

Registreer je voor mijn I Love Life programma, jouw stap naar jouw I Love Life leven.

Het begint met jouw investering in jezelf. Want jouw leven is van jou.  Vanaf slechts iets meer dan een euro per dag richt je je leven zodanig in dat het meer dan de moeite waard is om geleefd te worden.


Ik heb dit online programma speciaal voor jou gemaakt. Na een periode van omzwervingen leid ik nu mijn I Love Life leven en deel graag mijn unieke ervaringen op toegankelijke wijze met jou. Zodat jij – nu echt – jouw I Love Life leven vormgeeft.

Wat anderen zeggen over mij en mijn programma’s:

Roos:
“Michaela is een zeer bevlogen en ervaren coach, die ook uit eigen ervaring kan spreken. Hierdoor ontstaat er een gelijkwaardig gevoel van her- en erkenning, wat voor mij heel belangrijk is in een helend proces, je gezien voelen. Ze is nuchter, aards en tegelijkertijd ziet, voelt en weet ze dieper liggende verbanden te leggen die ze verbindt met het dagelijks leven in het praktische NU”

Christel:
“Een coaching bij Michaëla geeft nieuwe energie, maar ook stof tot nadenken. Michaëla heeft een no-nonsense aanpak: geen geteut of gezweef, maar to the point. Zijdelings bespreekt ze ook je levensfase, geschiedenis en toekomstdromen. Maar zo ‘zijdelings’ is dat niet: eigenlijk is dat steeds waar het om draait. Michaëla is oprecht geïnteresseerd en denkt met je mee, maar laat je altijd in je waarde en je eigen keuzes maken”. 


Ik zie je graag in een van mijn programma’s !

Fijne dag met een glimlach,
Michaëla Wierdsma

Met I Love Life help ik jou en andere ondernemende mensen hun levensdromen, wensen en doelen in werk en in leven inzichtelijk te maken én ernaar te handelen. Zodat jij het I Love Life leven van je dromen leidt.

P.S. Meteen beginnen om zelf jouw I Love Life leven te creëren

P.P.S. Ervaringsgericht en stap voor stap. Kies de methode die bij jou past.

P.P.P.S Begin vandaag en realiseer je: Elke stap is er één! I Love Life!