Motto: bepaal zelf je richting in werk en leven.

e-cover smelt die ijsbergNu doen zoals je in het uur van je dood wilt terugkijken op je leven.

Ben je ondernemer en heb je weinig energie meer voor je bedrijf, ondanks dat het je lust en je leven is?

Heb je moeite om keuzes te maken in je leven en onderneming, en ben je je bewust van die aarzeling?

Voel je sleur in je leven en weet je niet hoe die te doorbreken?

Heb je moeite om doelen in je leven te zetten?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres

Veranderingen kun je doorvoeren door jouw onderbewuste aan te spreken. Zo’n 95% van al jouw  beslissingen wordt daar genomen.

Door verbinding te maken met wat je wilt, kunt, voelt, ziet en doet kun je verandering verankeren.

Als je hebt geleerd naar het onderbewuste te gaan, weet je precies wat je écht moet doen om weer richting te geven in je leven. Je bent in staat om zelf invloed uit te oefenen op je gedrag en gewoontes. Daardoor krijg je meer energie, voel je je gezonder, en kun je meer omzet maken in je onderneming. Kortom, als jij terug kijkt op je leven in het uur van je dood, heb jij gedaan wat je altijd al wilde doen.

Hoe doe je dat?
Daarover heb ik het boek ‘Smelt die ijsberg! Los jouw onbewuste blokkades op met de START&GO-methode’ geschreven. Een boek vol voorbeelden en oefeningen om je leven weer richting te geven.
Daarnaast geef ik wekelijks een tip.

Wil je de tips ontvangen, net als ruim 1000 andere lezers? Vul dan je e-mailadres in en ontvang gelijk 2 hoofdstukken van mijn boek ‘Smelt die ijsberg!

Wat anderen zeggen over Smelt die ijsberg!:

Een prettig leesbaar boek vol praktische zaken, maar ook persoonlijke verhalen waarin je jezelf kunt herkennen. Uiteraard spraken de hoofdstukken Doelen stellen en Timemanagement me enorm aan. En de uitspraak “Hijs de humorvlag”! Ondertussen kun je ook nog concreet aan de slag met de Start&Go-methode. Nu gaat het lukken!
Carla van wees

Wie wil verandering – iedereen wel ergens in… Wie wil veranderen? – niemand… veranderen is lastig, moeilijk en soms zelfs frustrerend. In dit makkelijk leesbaar boek neem Michaëla je mee op een reis. De reis bevat talloze tips en handvatten om verandering te bewerkstelligen en gemakkelijker te maken.

Rob van Overbruggen Ph.D.

“We veranderen vaak van baan, huis, sport, auto, partner of vrienden, maar onszelf veranderen we nooit. Veranderen is de sleutel naar een gezonder en succesvoller leven en “Smelt die ijsberg” is de meest complete en praktische handleiding die je zult vinden tussen alle managementboeken. Geen ingewikkelde theorieën, het leest makkelijk en je kunt de START & GO methode direct en stap voor stap toepassen. Een aanrader voor iedereen die zijn potentie volledig wil benutten.”
Hugo Bakker, implementatiecoach en auteur van “De 101werkvormen Formule” en “Gevraagd worden”.

© 2016, I Love Life. Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en onderhouden door websitedienstverlening.nl ILoveLife is een geregistreerd handelsmerk.